Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

IZRADA DŽEPNIH, STOLNIH I ZIDNIH KALENDARA

Kalendari su jedan od najčešćih novogodišnjih promotivnih poklona. Kalendari imaju svoju korisnu funkciju tijekom cijele godine, te se nalaze na zidovima i radnim stolovima mnogih poslovnih ureda, stanova i kuća. Kalendare uglavnom dijelimo na tri skupine: džepne, stolne i zidne kalendare. Koja vrsta kalendara najbolje zadovoljava vaše potrebe? To ponajprije ovisi o poslovnoj djelatnosti kojom se bavite i o količini kalendara koju želite tiskati. Dobra ideja je podijeliti vaše poslovne klijente po veličini i onda kombinirati u tisku različite vrste kalendara.

Na tisak džepnih kalendara uglavnom se odlučuju oni poslovni subjekti koji imaju visoku frekvinciju maloprodajnih kupaca. Džepni kalendar u kombinaciji sa otisnutom kemijskom olovkom ili upaljačem, zgodan je poklon za ovaj segment kupaca. Džepni kalendari se tiskaju na 300 gr/m2 kartonima koji su dovoljno kvalitetni za takvu namjenu. Međutim, ukoliko želite još kvalitetniji i dugotrajniji proizvod, preporučujemo dodatnu plastifikaciju kalendara.

Tisak stolnih kalendara vrši se u formatu A-4 a zatim se presavijaju na tri mjesta kako bi mogli stajati na stolu. Stolni kalendari se izrađuju u dvije varijante: kao prvo, svih dvanaest mjeseci otisnuti su na zadnjoj strani kalendara (na prednjoj strani je vaša reklama); druga varijanta podrazumijeva da se svaki mjesec otisne na jedan listić, te se onda svih dvanaest mjeseci zalijepi na zadnju stranu kalendara. Stolni kalendar može ujedno služiti i kao božićna i/ili novogodišnja čestitka. Na unutrašnu stranu kalendara otisne se tekst vaše čestitke i tako smo dobili dva proizvoda u jednom.

Zidne kalendare dijelimo u dvije skupine: poslovne trodjelne kalendare i 12-lisne kolor kalendare. Izrada trodjelnih kalendara je češća jer su jeftiniji od kolor kalendara, ali isto tako imaju i veću površinu za tisak vašeg zaglavlja (otprilike A-4 format). Kolor kalendari su skuplja varijanta i imaju manju površinu za tisak reklame (tzv. "pasice") ali investirajući više u kalendar veća je vjerojatnost da će upravo vaš kalendar završiti na klijentovom zidu.

Budući da u darovnoj sezoni u ponudi imamo dobar izbor zidnih kalendara, možemo vam odmah ponuditi kalendare s tiskom, tako da ćete imati kompletnu uslugu na jendom mjestu. Ukoliko imate potrebu za tiskanjem džepnih, stolnih ili zidnih kalendara, slobodno nas kontaktirajte i bit će nam zadovoljstvo izraditi za vas ponudu za tisak. Cijene tiskanih kalendara kod nas su vrlo prihvatljive a tijekom novogodišnje sezone često kalendari s tiskom budu i na akciji!

Usluga izrade kalendara preko naše web trgovine je ugodna, jednostavna i sigurna. Iskoristite komfor svog vlastitog ureda za naručivanje, a vrijeme i novac koji ćete uštediti iskoristite za druge obaveze. Plaćanje robe kod nas je 100% zaštićeno apsolutno neprobojnom 256-bitnom enkripcijom podataka, a isporuka robe je brza i točna. Saznajte više informacija u Općim uvjetima poslovanja.

 U fotogaleriji pogledajte jedan manji dio kalendara koje smo tiskali ili izrađivali za naše klijente po narudžbi: