Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

TISAK NA TEKSTILNE ARTIKLE (TISAK NA MAJICE, KAPE, KIŠOBRANE...)

Izbor promo artikala od tekstila za promociju vaše tvrtke uvijek je dobra odluka. Tekstilni artikli obično su duže i češće u upotrebi od bilo kojih drugih promo artikala, te stoga imaju veću promocijsku vrijednost. Pod tekstilnim promo artiklima ovdje prvenstveno milslimo na: majice kratkih i dugih rukava s tiskom, kape šilterice s tiskom, kišobrani s tiskom, platnene šoping torbe s tiskom, platnene pregače s tiskom i slično. U našoj ponudi je kvalitetna tekstilna roba provjerenih robnih marki, koja pruža najbolji omjer cijene i kvalitete. Također, kod tiskanja majica i drugih tekstilnih artikala možete kombinirati različite veličine nekog artikla, jer nisu svi vaši klijenti iste tjelesne građe, ali isto tako možete kombinirati i različite boje artikala.

Na tekstilne promo artikle obično primjenjujemo dvije vrste tiska - sitotisak i termotisak. Na artikle koji se često peru i iskuhavaju na visokim temperaturama uglavnom se primjenjuje tehnika sitotiska, jer je takav otisak izuzetno otporan u svim navedenim uvjetima. Veliku pažnju posvećujemo kvalitetnim i odgovarajućim bojama koje se koriste u tisku. Tako se npr. koristi zasebna vrsta boja za tisak na majice a zasebna vrsta boja za tisak na kišobrane. Kao i na ostale promotivne artikle, tisak na tekstil i tekstilne predmete može biti jednobojni ili višebojni. Tehniku termotiska primjenjujemo na predmete koji se ne peru jako često ili na predmete koji se pri pranju ne iskuhavaju (npr. kape šilterice, majice u boji i sl.).

Budući da u prodaji uvijek imamo dobar izbor tekstilnih promo artikala, možemo vam dati ponuditi i uslugu tiska na majice, kape, kišobrane i drugo, tako da ćete imati kompletnu uslugu na jendom mjestu. Ukoliko imate potrebu za tiskanjem tekstilnih artikala, slobodno nas kontaktirajte i bit će nam zadovoljstvo izraditi za vas ponudu za tisak. Povoljne cijene tiska i kvaliteta tiska naše su glavne prednosti stoga nam se obratite s povjerenjem.

Usluga tiska na tekstilne artikle preko naše web trgovine je ugodna, jednostavna i sigurna. Iskoristite komfor svog vlastitog ureda za naručivanje, a vrijeme i novac koji ćete uštediti iskoristite za druge obaveze. Plaćanje robe kod nas je 100% zaštićeno apsolutno neprobojnom 256-bitnom enkripcijom podataka, a isporuka robe je brza i točna. Saznajte više informacija u Općim uvjetima poslovanja.

 U fotogaleriji pogledajte jedan manji dio tekstilnih artikala na koje smo tiskali za naše klijente po narudžbi: