Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

TISAK NA KEMIJSKE OLOVKE I TISAK NA UPALJAČE

Tisak na kemijske olovke i tisak na upaljače uglavnom se izvodi tehnikom tampon tiska. Naš imperativ je izraditi otisak visoke kvalitete i postojanosti a to se može postići samo na automatskim strojevima za tampon tisak. Tampon strojevi imaju veliku preciznost otiska, te omogućavaju tisak kako na ravnim površinama tako i na raznovrsnim zakrivljenim plohama. Također vodimo računa i o vrstama materijala na koji se treba nešto otisnuti, pa na temelju toga određujemo vrstu boje koja će se koristiti. Kemijske olovke i upaljači su uglavnom izrađeni od PVC materijala ili metala, pa prema toga na PVC materijale primjenjujemo PVC boje a na metalne artikle primjenjujemo dvokomponentne boje za metal. Boje za metal se sporije suše ali nakon fiksiranja obiju komponenti osiguravaju postojanost otiska na duže vremensko razdoblje.

Cijena tiska na kemijske olovke i upaljače je u pravilu ista. Ona ovisi o nekoliko parametara: količini robe koja se tiska, broju boja i vrsti materijala na koju se primjenjuje otisak. Budući da u prodaji imamo vrlo široku ponudu kemijskih olovaka i upaljača (podgrupa: promotivni artikli), kod nas ćete imati cjelovitu uslugu na jednom mjestu - kemijske olovke s tiskom i upaljače s tiskom! Ukoliko imate potrebu za tiskanjem kemijskih olovaka i upaljača, slobodno nas kontaktirajte i bit će nam zadovoljstvo izraditi za vas ponudu za tisak.

Tisak na upaljače i tisak na olovke možete naručiti preko naše web trgovine, to je vrlo jednostavno i sigurno. Iskoristite komfor svog vlastitog ureda za naručivanje, a vrijeme i novac koji ćete uštediti iskoristite za druge obaveze. Plaćanje robe kod nas je 100% zaštićeno apsolutno neprobojnom 256-bitnom enkripcijom podataka, a isporuka robe je brza i točna. Saznajte više informacija u Općim uvjetima poslovanja.

U fotogaleriji pogledajte jedan manji dio kemijskih olovaka i upaljača koje smo tiskali za naše klijente po narudžbi: