Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

TISAK NA OSTALE PROMOTIVNE ARTIKLE

Svi predmeti koje vidite oko sebe mogu postati vaši promotivni artikli, pod uvjetom da izvršite promo tisak na te artikle.  Kod izbora promotivnih artikala treba uvijek imati kreativan pristup tj. ne ponavljati iste predmete svake godine, već uvijek težiti nečim novim i zanimljivim. Što je promo artikl kreativniji to je veća mogućnost da će on biti u upotrebi, odnosto da će obavljati svoju marketinšku funkciju. Na tisak promotivnih artikala nemojte gledati kao "trošak na kraju godine", već kao investiciju koja će podići ugled vaše tvrtke i učvrstiti joj poziciju na tržištu.

Reklamni materijali kod nas se nalaze u velikom broju, te možete pronaći široku paletu raznolikih i vrlo povoljnih artikala. Svake godine nastojimo što više osvježiti ponudu i uvesti nove trendove koji se pojavljuju na tržištu. Od nekih zanimljivih artikala možemo izdvojiti: stolne papirne kocke, otvarače za boce, poklon vrećice, strugače leda, trakice za mobitele, razne privjeske, antistres loptice i slično. Na navedene promo artikle u mogućnosti smo ponuditi kvalitetan i povoljan tisak, tako da možete imati kompletnu uslugu na jednom mjestu. Ukoliko imate potrebu za tiskanjem dotičnih artikala, slobodno nas kontaktirajte i bit će nam zadovoljstvo izraditi za vas ponudu za tisak. Kod nas je cijena usluge tiska na promo artikle vrlo prihvatljiva a pred novogodišnju sezonu često znamo imati i tisak promo artikala na akciji!

Usluga tiska na promotivne artikle preko naše web trgovine je ugodna, jednostavna i sigurna. Iskoristite komfor svog vlastitog ureda za naručivanje, a vrijeme i novac koji ćete uštediti iskoristite za druge obaveze. Plaćanje robe kod nas je 100% zaštićeno apsolutno neprobojnom 256-bitnom enkripcijom podataka, a isporuka robe je brza i točna. Saznajte više informacija u Općim uvjetima poslovanja.

 U fotogaleriji pogledajte jedan manji dio promotivnih artikala na koje smo tiskali za naše klijente po narudžbi: