Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

TISAK NA ROKOVNIKE, POSLOVNE MAPE, PLANERE...

U ovoj grupi promotivnih artikala nalaze se svi oni predmeti koji služe za zapisivanje određenih informacija. Ovdje u prvom redu mislimo na: rokovnike, poslovnike, organizere, planere i adresare. Unatoč sve većem broju tablet računala i mobilnih uređaja, rokovnici i planeri uvijek pronalaze svoje korisnike, kako zbog povoljne cijene tako i zbog praktične primjene. Vjerovatno se i vama barem jednom dogodilo da se mobilni uređaj "zamrzne" ili da "padne sustav" i da ste ga morali resetirati na tvorničke postavke. U tom slučaju zapisani podaci bili bi izgubljeni. S druge strane, nije ni praktično stalno uključivati mobitel, snimati podatke, ažurirati poslove koje niste obavili danas, sinhronizirati sa ostalim računalima.... Puno je jednostavnije zapisati zadatke u planer ili rokovnik i prekrižiti ih kada zadaci budu izvršeni.

Rokovnici i slični artikli prilično su zahvalni promotivni predmeti. Uglavnom se poklanjaju poslovnim klijentima, tj. onim ljudima koji će ih doista koristiti u svakodnevnom radu. Zbog toga se rokovnici, stolne mape i slični promo artikli uvijek nalaze u uredima i na radnim stolovima. U većini slučajeva tisak na rokovnike, planere ili tisak na stolne mape se izvodi na prednju stranu korica, metalik bojama u tehnici sitotiska ili tampontiska. Iznimka su rokovnici sa spiralnim uvezom tvrdih korica, gdje cijela prednja i zadnja korica može biti digitalno otisnuta prema vašoj želji.

Budući da u ponudi imamo za svaku darovnu sezonu dobar izbor rokovnika i planera (podkategorija: promotivni artikli), možemo vam ponuditi uslugu tiska na rokovnike, planere i stolne mape, direktno na artikle iz naše prodaje! Tako ćete imati kompletno rješenje na jednom mjestu. Ukoliko imate potrebu za tiskanjem na rokovnike, planere i slične artikle, slobodno nas kontaktirajte i bit će nam zadovoljstvo izraditi za vas ponudu za tisak. Osigurajte korisne promotivne proizvode za svoje klijente po povoljnoj cijeni!

Usluga tiska na rokovnike i planere preko naše web trgovine je ugodna, jednostavna i sigurna. Iskoristite komfor svog vlastitog ureda za naručivanje, a vrijeme i novac koji ćete uštediti iskoristite za druge obaveze. Plaćanje robe kod nas je 100% zaštićeno apsolutno neprobojnom 256-bitnom enkripcijom podataka, a isporuka robe je brza i točna. Saznajte više informacija u Općim uvjetima poslovanja.

U fotogaleriji pogledajte jedan manji dio rokovnika i planera koje smo tiskali za naše klijente po narudžbi: