Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

IZRADA TISKANIH I REZANIH NALJEPNICA

Kod nas možete naručiti i naljepnice prilagođene vašim potrebama. Izrada naljepnica je moguća od raznih vrsta materijala. Najčešće su to papirnate naljepnice i PVC naljepnice (otporne na vanjske i atmosferske utjecaje). Osim tih materijala, naljepnice mogu biti izrađene na svili, na aluminijskim podlogama (toplinska otpornost) ili na termo-osjetljivim podlogama. Ovdje možemo spomenuti: PVC naljepnice za izloge (s nazivom obrta ili poduzeća, te naljepnice "Radno vrijeme"); PVC naljepnice za vozila (za kamione i službena vozila); reklamne naljepnice za vaše proizvode, naljepnice "Inventarni brojevi" i slično. Novost u našoj ponudi su magnetske naljepnice! To su naljepnice kaširane na tankoj magnetskoj površini, koje se prema potrebi mogu "zalijepljivati" i "odljepljivati". Često se koriste na službenim automobilima, automobilima od autoškola i slično (pogledajte u fotogaleriji naljepnicu "Hep nastavno obrazovni centar").

Nadalje, razlikujemo dvije vrste naljepnica: digitalno tiskane naljepnice i rezane naljepnice. Digitalno tiskane naljepnice imaju podlogu u nekoj boji, dok je kod rezanih naljepnica podloga prozirna (tj. vide se samo slova). Rezane naljepnice izrađuju se pomoću strojeva koji se zovu rezači. Tehnika izrade naljepnica izrezivanjem ima svoja ograničenja u pogledu veličine naljepnice (ne mogu se izrezivati jako sitni detalji) i broju boja (u pravilu su ovakve naljepnice jendobojne). Naljepnice izrađujemo do veličine A-3 formata (297x420 mm).

Ako već imate gotovo idejno rješenje za izradu naljepnica (tj. pripremu za tisak), možete nam ju poslati e-mailom. Sve što trebate jest odabrati tehniku izrade naljepnice (tiskanje ili izrezivanje) i naljepnice će biti završene u najkraćem mogućem roku. Ako nemate gotovo idejno rješenje, možemo i to odraditi za vas uz naknadu troškova za pripremu. Ukoliko imate potrebu za izradom naljepnica, slobodno nas kontaktirajte i bit će nam zadovoljstvo izraditi za vas ponudu za tisak. Cijena izrade naljepnica ovisi o načinu izrade naljepnice, te da li imate gotovo idejno rješenje ili ne.

Izrada naljepnica u našoj web trgovini je ugodna, jednostavna i sigurna. Iskoristite komfor svog vlastitog ureda za naručivanje, a vrijeme i novac koji ćete uštediti iskoristite za druge obaveze. Plaćanje robe kod nas je 100% zaštićeno apsolutno neprobojnom 256-bitnom enkripcijom podataka, a isporuka robe je brza i točna. Saznajte više informacija u Općim uvjetima poslovanja.

 U fotogaleriji pogledajte jedan manji dio naljepnica koje smo tiskali za naše klijente po narudžbi: