Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

IZRADA VIZIT KARTI - POSJETNICA

Vizit karte ili posjetnice su neophodan način predstavljanja svakog poslovnog čovjeka. Osim informativne naravi, vizit karte stvaraju pozitivan imidž o vama i vašem poduzeću. Stoga nemojte riskirati da neimanjem ili nenošenjem vizit karti narušite vaš poslovni ugled ili da ostavite loš prvi dojam.

Tisak i izrada vizit karti (posjetnica) kod nas se obavlja brzo i povoljno a osim tiska na klasičnom bijelom kartonu, možemo vam ponuditi i specijalne vrste kartona (metalizirane kartone, reljefne kartone i slično). Tisak posjetnica najčešće je u digitalnom tisku, no prema zahtjevu kupaca moguće je koristiti i druge tehnike (zlatotisak, foliotisak, blindruk i slično). Kako bi vaša vizit karta bila još kvalitetnija i ljepša možemo ju dodatno plastificirati (sjajna ili mat plastifikacija).

Ako već imate gotovo idejno rješenje za izradu vizitki (tj. pripremu za tisak), možete nam ju poslati e-mailom. Sve što trebate jest odabrati vrstu kartona i završnu obradu i vizitke će biti završene u najkraćem mogućem roku. Ako nemate gotovo idejno rješenje, možemo i to odraditi za vas uz naknadu troškova za pripremu. Ukoliko imate potrebu za izradu posjetnice, slobodno nas kontaktirajte i bit će nam zadovoljstvo izraditi za vas ponudu za tisak.

Izrada vizit karti u našoj online trgovini je ugodna, jednostavna i sigurna. Iskoristite komfor svog vlastitog ureda za naručivanje, a vrijeme i novac koji ćete uštediti iskoristite za druge obaveze. Plaćanje robe kod nas je 100% zaštićeno apsolutno neprobojnom 256-bitnom enkripcijom podataka, a isporuka robe je brza i točna. Saznajte više informacija u Općim uvjetima poslovanja.

U fotogaleriji pogledajte jedan manji dio vizit karti koje smo tiskali za naše klijente po narudžbi: