Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

TISAK I IZRADA PROPAGANDNIH LETAKA I PLAKATA

Ukoliko želite promovirati vaše poslovne aktivnosti pomoću letaka i plakata, mi vam možemo ponuditi tisak letaka i tisak plakata. Osim letaka i plakata, izrađujemo i brošure, knjižice za europske projekte, jamstvene listove, uputstva za uporabu i slično. Kvalitetniji leci se uglavnom izrađuju na sjajnom kunsdruck papiru 115 gr/m2 do 150 gr/m2, dok se jeftinije varijante letaka izrađuju na 60 gr/m2 ili 80 gr/m2 offsetnim i cooler papirima u boji.

Plakati se u digitalnom i offsetnom tisku izrađuju do veličine A-2 formata, dok se veći formati plakata izrađuju na ploterima velikog formata. Cijena izrade plakata, letaka ili sličnih promotivnih materijala, za svaku seriju kalkulira se zasebno. Znači, cijenu definiramo ovisno o veličini naklade, vrsti tiska, broju boja, vrsti papira i grafičkom rješenju materijala.

Ako već imate gotovo idejno rješenje za izradu tiskanih materijala (tj. pripremu za tisak), možete ju nam poslati e-mailom. Sve što trebate jest odabrati vrstu papira i završnu obradu i materijali će biti završeni u najkraćem mogućem roku. Ukoliko imate potrebu za tiskanjem gore navedenih materijala, slobodno nas kontaktirajte i bit će nam zadovoljstvo izraditi za vas ponudu za tisak.

Tisak i izrada letaka, plakata i drugih materijala u našoj web trgovini je ugodna, jednostavna i sigurna. Iskoristite komfor svog vlastitog ureda za naručivanje, a vrijeme i novac koji ćete uštediti iskoristite za druge obaveze. Plaćanje robe kod nas je 100% zaštićeno apsolutno neprobojnom 256-bitnom enkripcijom podataka, a isporuka robe je brza i točna. Saznajte više informacija u Općim uvjetima poslovanja.

U fotogaleriji pogledajte jedan manji dio uradaka koje smo tiskali za naše klijente po narudžbi: