Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

GARNITURA KEM. OLOVKA + ROLER "NAVIGATOR PLUS"

Cijena (MPC):
11,93 EUR
Šifra artikla:
31903
Jedinica mjere:
set
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Pisaće garniture u poklon kutiji

Pisaća garnitura "Navigator Plus" modernog je dizajna a sastoji se od kemijske olovke i rolera. Kemijska olovka izrađena je od brušenog mat aluminija, dok je jedino čvrsta klipsa proizvedena od inox materijala. Kemijska olovka pali se okretanjem gornjeg dijela udesno. Kemijski uložak je srednje (medium) debljine od 0.7 mm i ispisuje plavom bojom. Ova kemijska olovka je nešto deblja i svidjet će se onima koji vole "osjećaj težine" prilikom pisanja. Promjer na vrhu olovke je 12 mm, dok je promjer prstohvata 10 mm.
 
Roler je izrađen od potpuno istih materijala kao i kemijska olovka. Roler se otvara povlačenjem čepa (poklopca) prema gore. Roler uložak je također srednje debljine od 0.7 mm, te ispisuje plavom bojom. Tijelo rolera je isto malo deblje izvedeno, poput kemijske olovke (promjer na vrhu je 12 mm a na prstohvatu je 10 mm). Pisaća garnitura dolazi u crnoj mat kartonskoj poklon kutiji. Dimezije poklon kutije: 17.7 cm (dužina) x 5.8 cm (širina) x 2 cm (visina).

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...