Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

SET KREATIVNI SA 3 MARKERA PILOT STREET ART STENCILS

Cijena (MPC):
8,05 EUR / 60,65 kn
Šifra artikla:
10063
Jedinica mjere:
set
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Hobby setovi i makete

Kreativni set za izradu i ukrašavanje predmeta pomoću Street Art višekratnih šablona - po sistemu "uradi sam". Upotrijebite maštu i pomoću ovih fantastičnih šablona ukrasite bilo koji predmet: torbu, patike, kućni ormarić i još mnogo toga! Set sadrži: 5 šablona (dimenzija: 23x15 cm, sortirano) i 3 Pintor markera (1 x crni, 1 x narančasti i 1 x svijetlo plavi, širina ispisa: F - 1,0 mm).
 
Flomasteri Pilot Pintor imaju pigmentnu tintu na vodenoj bazi, namijenjeni su za pisanje po praktički svim površinama (identičan flomaster kao i Uni "Posca" flomasteri). Ovaj flomaster, osim za standardnu upotrebu, idealan je za kreativne aktivnosti. Tinta se brzo suši, ima visoku otpornost i neprozirnost. S glatkih neporoznih površina tinta flomastera lako se briše a ako se ispis fiksira toplinom ili premazom, ispis postaje trajan. Flomaster ima "felt tip" vrh s kojim možete dosta precizno crtati i bojati po svim površinama.
 
Način upotrebe flomastera:
 
Najprije dobro protresite flomaster 20-tak puta, bez skidanja kapice. Zatim skinite kapicu flomastera, te vrh markera nekoliko puta nježno pritisnite o površinu papira da bi se tinta prvi put upila u vrh markera. Sada je flomaster spreman za upotrebu i možete početi pisati i crtati. Po završetku crtanja, vratite kapicu a vrh flomastera okrenite prema gore kad nije u uporabi.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...