Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

ŠKOLSKA TORBA ANATOMSKA "PREMIUM LIGHT" 3u1

Cijena (MPC):
67,90 EUR
Šifra artikla:
41202
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Školske torbe

Vrlo kvalitetna anatomska školska torba za učenice 1. i 2. razreda osnovne škole, dolazi sa GRATIS pernicom i vrećicom za papuče!
 
Poklopac torbe otvara se pomoću pouzdane metalne kopče a ispod poklopca nalazi se jedan veliki pretinac za školske knjige i bilježnice. Iznutra, veliki pretinac ima i jedan veliki odjeljak radi bolje organizacije školskog sadržaja.
 
S bočnih strana torbe nalaze se 2 velika bočna džepa koji se otvaraju / zatvaraju pomoću patent zatvarača. U njih se može smjestiti boca za piće, grickalice i drugi sitniji predmeti. Zadnji (leđni) dio torbe obložen je debelom anatomskom spužvom sa posebno dizajniranim "Anatomic Bag System", sustavom za bolji protok zraka u leđnom dijelu što sprječava znojenje djeteta. Naramenice torbe su široke 6 cm, podesive su po visini i također obložene debljom anatomskom spužvom.
 
Dno torbe je tvrdo i stabilno a karakteriziraju ga 4 izbočena plastična čepa na kojima torba stoji, čime se sprječava zaprljanje dna torbe. Sa svih strana torba ima srebrne reflektirajuće trake za bolje uočavanje djeteta u prometu. Kopča za zatvaranje torbe također je izrađena od reflektivnog materijala (mačje oči). Dimenzije torbe: 28 cm (širina) x 40 cm (visina) x 17 cm (dubina).
 
- Uz torbu dolazi GRATIS pernica sa 1 zipom (patent zatvaračem) i 2 preklopa iznutra. Uz pernicu dolaze ravnalo, gumica i šiljilo, dok preostalih 23 slobodnih mjesta (za flomastere, drvene bojice...) morate popuniti sami. Pernica ima isti motiv kao i školska torba s kojom dolazi.
 
- Uz torbu dolazi GRATIS platnena vrećica za papuče u istom motivu kao i školska torba. Izrađena je od čvrstog 100% poliesterskog materijala.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...