Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

ŠKOLSKI RUKSAK ADIDAS BP "POWER 5"

Cijena (MPC):
34,29 EUR
Šifra artikla:
20474
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(nedostupno)
Nazovite za dostupnost  
095 858 5332
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Školski ruksaci

Kvalitetan školski brand-name ruksak sportske marke "Adidas", namijenjen za učenike viših razreda osnovne škole, kao i za učenike srednjih škola. Ruksak ima 3 velika odvojena pretinca koji se otvaraju / zatvaraju pomoću metalnih patent zatvarača. Prednji pretinac je nešto manji od ostala dva, te se u njega mogu smjestiti razne školske potrepštine i pernica. Središnji pretinac je najveći i on je namijenjem za nošenje školskih knjiga i bilježnica. Zadnji pretinac je dovoljne veličine da se u njega može smjestiti i laptop veličine do 15.4 inča (ili ga se može koristiti za smještanje bilježnica).
 
S obje bočne strane ruksak ima mrežaste otvorene džepove u koje se mogu smjestiti boca za piće, grickalice, i slično. Zadnji (leđni) dio ruksaka lagano je zadebljan anatomskom spužvom. Naramenice ruksaka su podesive po visini učenika i također su lagano obložene anatomskom spužvom. Ovaj ruksak također posjeduje i bočne platnene trake koje služe sa zatezanje, tj. za podešavanje širine ruksaka. Ruksak ima otisnut logotip "Adidas" s prednje gornje strane (kao i prepoznatljive Adidasove "tri crte") dok je sa zadnje strane logotip Adidas otisnut na lijevoj naramenici.
 
Dno ruksaka je izrađeno od kvalitetne umjetne crne kože što sprječava habanje ruksaka s jedne strane, te lakše pranje i održavanje ruksaka s druge strane. Dimenzije ruksaka: 32x47x13 cm. Osim za školske potrebe, ovaj ruksak može se upotrijebiti i kao dodatni ruksak za bavljenje amaterskim sportom, odlazak na izlet i slično.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...