Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

SVIJEĆA MIRISNA WOODWICK CLASSIC MINI 85 gr.

Cijena (MPC):
11,98 EUR
Šifra artikla:
51059
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Svijeće i svijećnjaci

Mirisna svijeća Woodwick Classic zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično! Ova svijeća proizvedena je od organskog sojinog voska koji je natopljen raznim parfemskim uljima intenzivnih mirisa. Mirisna svijeća WoodWick Classic dolazi s patentiranim drvenim križnim fitiljem Pluswick ® Innovation, koji pri izgaranju stvara ugodnu atmosferu, smirujući zvuk pucketanja drveta (kao u domaćem kaminu!) i lepršavi plamen. Donosi toplu i smirujuću okolinu, te pozitivnu energiju u Vaš dom.
 
Svijeća dolazi u okrugloj staklenoj posudi sa debelim staklenim stijenkama. Svijeća je zatvorena sa drvenim poklopcem koji ima gumenu brtvu, kako mirisi ne bi izlazili van dok se svijeća ne koristi. Dimenzija staklene posude je 7cm (promjer svijeće) x 8cm (visina svijeće). Težina voska u posudi je 85 grama, što je dovoljno za 30 sati gorenja svijeće. Proizvođač: Woodwick, SAD. Ova svijeća dolazi u različitim kombinacijama mirisa, molimo odaberite željenu kombinaciju iz padajućeg izbornika.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...