Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

MAPA POSLOVNA A-5 S BLOKOM "DUBLIN"

Cijena (MPC):
15,44 EUR
Šifra artikla:
11536
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Poslovne mape i organizeri

Poslovna mapa "Dublin" dolazi u manjem, A-5 formatu. Vanjski dio mape izrađen je od kvalitetnog tekstilnog materijala, dok je unutrašnjost proizvedena od umjetne kože. Izvana, u desnom gornjem uglu, nalazi se zašivena kožna podloga na koju se može otisnuti logotip tvrtke.
 
Unutrašnjost mape sastoji se od držača za pisaći pribor, jednog velikog džepa za dokumente, te pet pretnaca za vizit kartice ili slične dokumente. Iznutra s desne strane nalazi se pravi notes (ne blok!) sa tvrdim koricama. Knjižni blok ima 128 stranica, papir je šamoa boje debljine 80 gr./m2. Notes se po potrebi može izvaditi iz mape a također može se zamijeniti novim notesom kada se izvorni ispiše do kraja. Mapa se zatvara pomoću jednostavne gumene kopče. Dimenzije notesa: 16.5 x 22.2 cm.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...

Možda će vas zanimati i sljedeći artikli iz naše ponude