Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

SET KREATIVNI SA 4 MARKERA PILOT PODMETAČI ZA ČAŠE

Cijena (MPC):
7,38 EUR
Šifra artikla:
10081
Jedinica mjere:
set
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Hobby setovi i makete

Kreativni set za izradu i ukrašavanje podmetača za čaše - po sistemu "uradi sam". Osvježite vaš dom sa maštovitim podmetačima za čaše koje ćete sami osmisliti i ukrasiti - ili ih poklonite nekoj dragoj osobi! Komplet sadrži: 6 podmetača za čaše (od pluta; fi:10 cm) i 4 Pintor markera neon (1 x neon apricot (boja marelice), 1 x neon crveni, 1 x neon zeleni i 1 x neon žuti, širina ispisa: M - 2,0 mm). Ovaj hobby set cjenovno košta isto kao i da ste kupovali samo četiri Pilot Pintor flomastera zasebno - tako da se praktički podmetače za čaše dobili gratis!
 
Flomasteri Pilot Pintor imaju pigmentnu tintu na vodenoj bazi, namijenjeni su za pisanje po praktički svim površinama (identičan flomaster kao i Uni "Posca" flomasteri). Ovaj flomaster, osim za standardnu upotrebu, idealan je za kreativne aktivnosti. Tinta se brzo suši, ima visoku otpornost i neprozirnost. S glatkih neporoznih površina tinta flomastera lako se briše a ako se ispis fiksira toplinom ili premazom, ispis postaje trajan. Flomaster ima "felt tip" vrh s kojim možete dosta precizno crtati i bojati po svim površinama.
 
Način upotrebe flomastera:
 
Najprije dobro protresite flomaster 20-tak puta, bez skidanja kapice. Zatim skinite kapicu flomastera, te vrh markera nekoliko puta nježno pritisnite o površinu papira da bi se tinta prvi put upila u vrh markera. Sada je flomaster spreman za upotrebu i možete početi pisati i crtati. Po završetku crtanja, vratite kapicu a vrh flomastera okrenite prema gore kad nije u uporabi.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...