Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

ŠKOLSKA TORBA ANATOMSKA TARGET "GT CLICK"

Cijena (MPC):
62,37 EUR / 469,93 kn
Šifra artikla:
30268
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Školske torbe

Školska torba Target "GT" je posebno dizajnirana za djecu koja pohađaju prva tri razreda osnovne škole. Torba je vrlo lagana i izdržljiva. Također se odlikuje visokom kvalitetom materijala. Poliester 600D osigurava, da će sadržaj biti siguran bez obzira na vremenske uvjete.

ERGONOMSKI SUSTAV
Školski ruksak GT raste s djetetom. Ugrađeni sustav omogućuje pravilno poravnanje torbe, ovisno o visini djeteta. Naramenice se mogu dodatno podesiti na položaj koji odgovara visini djeteta.

UDOBNOST I SIGURNOST
Anatomska spužva na leđnom dijelu torbe zajedno s obloženim naramenicama, osiguravaju pravilno držanje kralježnice djeteta, kao učinkovitu ventilaciju (sprječava se znojenje leđa i ramena). Naramenice su višekratno i lako podesive tako da dijete može lako prilagoditi torbu u najbolju poziciju. Kako bi bila djeca sigurna, ugrađeni su reflektirajući elementi, koje čine djecu vidljivu noću s bilo koje strane. Dno školske torbe je od kvalitetnog materijala EVA koji je još dodatno uzdignut, te ne dolazi u kontakt s prljavštinom i vodom na tlu.

- Indikativna dob: 5-8 godina
- Kapacitet: 23 l
- Materijal: 600D poliester
- Težina: 860 g
- Dimenzije u cm (š*d*v): 29 x 24 x 37 cm

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...