Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

TORBA POSLOVNA "ELIOX" I.B.006 art. 27943

Cijena (MPC):
20,36 EUR
Šifra artikla:
21087
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Poslovne torbe

Kvalitetna poslovna torba koja je izrađena od 100% rips nepromočivog materijala. Torba ima 3 velika pretinca koji se otvaraju / zatvaraju pomoću patent zatvarača. Glavni (središnji) pretinac sadrži iznutra dva velika odjeljka, a u jedan od njih može se smjestiti laptop veličine 15.6". Lijevi pretinac ima jedan veliki odjeljak, te jedan manji džep koji se iznutra zatvara pomoću patent zatvarača.
 
Desni pretinac je nešto manjih dimenzija a u njemu se nalaze prošiveni džepići za smještanje raznih uredskih sitnica, mobitela, punjača i slično. Ova torba ima još i dva velika vanjska džepa (sa prednje i sa zadnje strane po jedan) pomoću kojih možete dodatno sortirati i organizirati sadržaj torbe. Torba ima kvalitetne ručke za nošenje koje su pojačanje umjetnom kožom i mogu se spojiti pomoću čičak držača.
 
Ukoliko je sadržaj torbe kojeg nosite nešto teži, uz torbu dolazi i podesivi remen za nošenje torbe na ramenu. Dimenzije torbe: 42cm (širina) x 31cm (visina) x 10 cm (dubina).

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...