Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

SET KREATIVNI SA 4 MARKERA PILOT XMAS PLACE CARDS

Cijena (MPC):
7,55 EUR
Šifra artikla:
52359
Jedinica mjere:
set
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Hobby setovi i makete

Kreativni set za izradu božićnih ukrasnih dekoracija po sistemu "uradi sam". Obnovite vašu božićnu kućnu zbirku sa malim sitnicama, poput borića i sobova - ili ih ukrasite i poklonite svojim najbližima! Nakon ukrašavanja svih kartica iz ovog hobby seta, ostat će vam 4 Pilot Pintor flomastera za daljnju upotrebu. Ovaj hobby set cjenovno košta isto kao i da ste kupovali samo četiri Pilot Pintor flomastera zasebno - tako da se praktički hobby dekoracije dobili gratis!
 
Set sadrži: 12 dekoracija (6 x borića, dimenzija: 9,5x7 cm i 6 x sobova, dimenzija: 10x7,5 cm, mogu se koristiti kao oznake mjesta na stolu) i 4 markera Pilot Pintor (1 x bijeli, 1 x crni, 1 x crveni i 1 x metalik zeleni; širina ispisa: F - 1,0 mm). Flomasteri Pilot Pintor imaju pigmentnu tintu na vodenoj bazi, namijenjeni su za pisanje po praktički svim površinama (identičan flomaster kao i Uni "Posca" flomasteri). Ovaj flomaster, osim za standardnu upotrebu, idealan je za kreativne aktivnosti. Tinta se brzo suši, ima visoku otpornost i neprozirnost. S glatkih neporoznih površina tinta flomastera lako se briše a ako se ispis fiksira toplinom ili premazom, ispis postaje trajan. Flomaster ima tanki "felt tip" vrh debljine 1 milimetar, s kojim možete dosta precizno crtati i bojati po svim površinama.
 
Način upotrebe flomastera:
 
Najprije dobro protresite flomaster 20-tak puta, bez skidanja kapice. Zatim skinite kapicu flomastera, te vrh markera nekoliko puta nježno pritisnite o površinu papira da bi se tinta prvi put upila u vrh markera. Sada je flomaster spreman za upotrebu i možete početi pisati i crtati. Po završetku crtanja, vratite kapicu a vrh flomastera okrenite prema gore kad nije u uporabi.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 4,59 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...