Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

ŠKOLSKA TORBA ANATOMSKA TARGET "GT BARBIE"

Cijena (MPC):
39,90 EUR
Šifra artikla:
20965
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Školske torbe

Vrlo kvalitetna anatomska školska torba za učenice 1. i 2. razreda osnovne škole. Torba s prednje strane ima jedan veliki džep koji se zatvara na patent zatvarač a služi za smještanje manje pernice ili raznih školskih i osobnih potrepština. Poklopac torbe otvara se pomoću pouzdane metalne kopče a ispod poklopca nalazi se jedan veliki pretinac za školske knjige i bilježnice. Iznutra, veliki pretinac ima i jedan veliki odjeljak radi bolje organizacije školskog sadržaja.
 
S bočnih strana torbe nalaze se 2 velika bočna džepa koji se također otvaraju / zatvaraju pomoću patent zatvarača. U njih se može smjestiti boca za piće, grickalice i drugi sitniji predmeti. Zadnji (leđni) dio torbe obložen je debelom anatomskom spužvom sa posebno dizajniranim "Anatomic Air System", sustavom za bolji protok zraka u leđnom dijelu što sprječava znojenje djeteta. Naramenice torbe su široke 6.5 cm, podesive su po visini i također obložene debljom anatomskom spužvom.
 
Dno torbe je tvrdo i stabilno a karakteriziraju ga 4 izbočena plastična čepa na kojima torba stoji, čime se sprječava zaprljanje dna torbe. Sa svih strana torba ima srebrne reflektirajuće trake za bolje uočavanje djeteta u prometu. Kopča za zatvaranje torbe također je izrađena od reflektivnog materijala (mačje oči). Dimenzije torbe: 30 cm (širina) x 39 cm (visina) x 21 cm (dubina).
 
 
Specifikacije torbe:
 
– boja: roza/žuta
– dimenzije: 30 x 39 x 21cm
– težina: 1.284g
– materijal: 600D poliester
– refletirajući elementi zbog sigurnosti djeteta u prometu
– anatomski oblikovana
– podesive naramenice

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...