Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

ŠKOLSKA TORBA ANATOMSKA HERLITZ "ULTRALIGHT+"

Cijena (MPC):
57,73 EUR
Šifra artikla:
12293
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Školske torbe

Prvoškolska torba "Herlitz Ultralight+"  je jedna od najlakših torbi na tržištu a teži samo 700 grama! Torba ima 1 prednji veliki džep koji se otvara pomoću metalnog patent zatvarača. Glavni pretinac otvara / zatvara se pomoću plastične reflektirajuće kopče a iznutra sadrži 2 odjeljka za školske knjige i bilježnice. S bočnih strana nalaze se platneni rastezljivi džepovi koji mogu poslužiti za nošenje boce za piće, kišobrana ili raznih školskih potrepština.
 
Leđni dio torbe anatomski je oblikovan i obložen sa vrno mekanom mrežastom spužvom koja omogućava protok zraka (smanjuje se znojenje leđa). Naramenice su širine 6 cm, imaju remenčiće za podešavanje dužine, te su također obložene anatomskom spužvom. Dno torbe je izrađeno od čvrste plastike koja torbi daje čvrstoću i kompaktnost.
 
Dimenzije torbe: 28x36x21 cm. Sa prednje strane, kao i sa bočnih strana, torba ima postavljene 3M reflektirajuće trake koje služe za bolje uočavanje djeteta u prometu. Proizvođač: Herlitz, Njemačka.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...