Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

KOFER PUTNI MALI "SUIT CASE" 4 KOTAČA art. 013-1

Cijena (MPC):
57,94 EUR
Šifra artikla:
12294
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Putni koferi

Mali putni kofer izrađen od kvalitetnog rips materijala. Dimenzije kofera: 24x54 cm, dubina: 21 cm. Ima aluminijsku ručku podesivu po visini koja služi za vučenje kofera, te 2 platnene ručke (1 na okomitoj strani + 1 na vodoravnoj strani) za nošenje kofera. Kofer s vanjske strane ima 2 džepa koji se zatvaraju pomoću patent zatvarača + 1 glavni pretinac + 1 patent zatvarač koji služi za "produbljenje" kofera.

S bočne desne strane nalaze se 4 plastične nogice, kako se kofer nebi zaprljao ako ga nosimo i spuštamo u vodoravan položaj. Ovaj kofer ima još jednu posebnost: s donje strane ima 4 vrlo kvalitetna silikonska kotača koji se mogu rotirati 360 stupnjeva oko svoje osi! To znači da ovaj kofer ne moramo nužno vući iza sebe ukoliko je težak, već ga možemo elegantno gurati pokraj sebe s naše lijeve ili desne bočne strane. Iznutra, kofer je podstavljen polyesterskim platnom. S lijeve bočne strane kofer ima i šifrarnik za zaključavanje (blokada patent zatvarača).

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...

Možda će vas zanimati i sljedeći artikli iz naše ponude