Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

PRODAJNE KATEGORIJE

OSTALI TISAK PO NARUDŽBI

Kao tisak po narudžbi ovdje možemo spomenuti tisak na one artikle koji nisu obuhvaćeni u prethodnim kategorijama. Bitno je ovdje naglasiti da se mi prilagođavamo zahtjevima i potrebama naših klijenata, te im nudimo najkvalitetnija i najpovoljnija rješenja. Mi surađujemo sa specijaliziranim tvrtkama i tvornicama u cijeloj zemlji i nismo ograničeni na strojeve i tehnologije kojima raspolažemo mi i naši ugovorni partneri.

Za potrebe pekarni, voćarni i trgovina mješovitom robom izrađujemo i tiskamo natron vrećice (škanicle), te vrećice tregerice sa tiskom logotipa tvrtke. Takav tisak aplicira se direktno u procesu proizvodnje prije nego što vrećica postane gotov proizvod. Nakon izrade idejnog rješenja i klišea za tisak (koji se plaća jednokratno) pristupa se izradi vrećica, s tim da se moraju poštivati minimalne proizvodne količine.

Nadalje, u našoj ponudi možete pronaći i tisak na kuverte, te tisak memoranduma. Otiskana kuverta i memorandum sa logotipom vaše tvrtke podiže vaš poslovni ugled. Nadalje, vaši dokumenti vizualno se razlikuju od mnoštva dokumenata koje svakodnevno primaju vaši kupci. Na kuverte i memorandume, osim vašeg logotipa, mogu biti otisnute i razne druge informacije, reklamne poruke, akcije i slično. Ukoliko imate potrebu za izradom gore navedenih artikala, slobodno nas kontaktirajte i bit će nam zadovoljstvo izraditi za vas ponudu za tisak. Cijene tiska kod nas su vrlo prihvatljive, te uz kvalitetnu izradu nastojimo biti što konkurentniji na tržištu.

Usluga tiska na artikle preko naše web trgovine je ugodna, jednostavna i sigurna. Iskoristite komfor svog vlastitog ureda za naručivanje, a vrijeme i novac koji ćete uštediti iskoristite za druge obaveze. Plaćanje robe kod nas je 100% zaštićeno apsolutno neprobojnom 256-bitnom enkripcijom podataka, a isporuka robe je brza i točna. Saznajte više informacija u Općim uvjetima poslovanja.

U fotogaleriji pogledajte jedan manji dio ostalih tiskanih artikala na koje smo tiskali za naše klijente po narudžbi: