Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

PRODAJNE KATEGORIJE

SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE PROSTORIJA I TOALETNA PAPIRNA KONFEKCIJA

Sve prostorije u domu ili nekom poduzeću zahtijevaju higijensko održavanje a za to su potrebna adekvatna sredstva za čišćenje. Sredstva koja se koriste u domu i u poduzeću dosta su slična, ali u ponudi imamo i neke proizvode koji su namijenjeni isključivo za poduzeća, tj. profesionalna sredstva za čišćenje. Naši kupci sredstava za higijenu i čišćenje su ugostiteljski objekti, škole, razne državne ustanove i mala poduzeća. Za svaki segment kupaca prilagođena je i određena specifična vrsta sredstava za čišćenje i održavanje prostora.

Sredstva za osobnu higijenu u našoj su ponudi manje zastupljena. Iz tog programa kod nas možete pronaći: sapune za pranje ruku (tekuće sapune i krute sapune), gelove za tuširanje, šampone za kosu i kreme za ruke. No, što se tiče sredstava za čišćenje i održavanje, u svakoj grupi artikala pronaći ćete jako dobar izbor proizvoda kako po cijeni i kvaliteti, tako i po načinu pakiranja.

Toaletni program

Sredstva za profesionalno čišćenje su poseban program - specifični proizvodi u većim pakiranjima koji puno bolje čiste od kućnih sredstava za čišćenje. Prodajni smo partner P&G Professional sredstava za čišćenje, pa tako u našoj prodaji možete pronaći  Jar deterdžent za suđe od 5 litara, Lenor  omekšivač od 5 litara, Mr. Proper za podove od 5 litara, Jar tekući deterdžent za perilice suđa od 10 litara i drugo. Za ugostiteljske objekte valja istaknuti da imamo u prodaji i mrežice za pisoare V-Screen i Fre-Pro, mirisne kuglice za pisoare i osvježivače zraka. Ovdje moramo naglasiti i dobru ponudu Vileda proizvoda: trulekse, Vileda magične krpe, velike brisače podova, kante i partviše. Vileda prodizvodi su broj 1 u inovacijama i kvaliteti a kod nas ih možete pronaći po vrlo dobrim cijenama. Kao što ćete vidjeti u ponudi, kod nas su zastupljene mnoge poznate robne marke sredstava za čišćenje i vjerujemo da ste s njima već dobro upoznati. Mogli bismo vam skrenuti pozornost na novu robnu marku Prens koja daje odličnu vrijednost za uloženi novac.

Osim navedenog, kod nas možete pronaći vrlo dobar izbor toaletne papirne konfekcije. Pored standardnog asortimana kojeg svi mi svakodnevno koristimo (toaletni papiri, papirnati ručnici i papirnate maramice), u ponudi imamo i toaletnu konfekciju specijaliziranu za velike korisnike i ugostiteljske objekte. U ovu grupu proizvoda ubrajamo: složivi papirnati ručnici, složivi toaletni papir u listićima, toaletni papiri u jumbo roli, papirnate industrijske jumbo role, medicinske papirnate plahte i slično. Papirna konfekcija koja se koristi u zidnim dispenzerima preporučuje se svim poduzećima i javnim ustanovama (školama, bolnicama....) koji imaju povećanu frekvenciju ljudi u svojim prostorima. Papirna konfekcija iz dispenzera puno se ekonomičnije troši (za razliku od proizvoda u rolama), jer se izvlači doslovce listić-po-listić, pa korisnik ne troši više papira nego mu je zaista potrebno.

Kupovina preparata za čišćenje u našoj internet trgovini je ugodna, jednostavna i sigurna. Iskoristite komfor svog vlastitog ureda za naručivanje, a vrijeme i novac koji ćete uštediti iskoristite za druge obaveze. Plaćanje robe kod nas je 100% zaštićeno apsolutno neprobojnom 256-bitnom enkripcijom podataka, a isporuka robe je brza i točna. A ako ste iz nekog razloga naručili robu koja ne odgovara vašim potrebama, možete ju slobodno vratiti nama (u roku od 14 dana) uz garantiran povrat novca na vaš račun. Saznajte više informacija u Općim uvjetima poslovanja.