Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

PLATNO ECO-SOLVENT 127cm x 30met 280gr POLYESTER GLOSSY

Cijena (MPC):
118,90 EUR
Šifra artikla:
12044
Jedinica mjere:
rola
Status količine:
(nedostupno)
Nazovite za dostupnost  
095 858 5332
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Platna u roli za plotere

Inkjet platno u roli za inkjet tisak na eco-solvent printerima velikog formata (LFP printerima).
Širina role: 127 cm. Dužina namotaja: 30 metara.
Oznaka proizvođača: Solution PSE-127PG280-30.
 
Tehničke specifikacije platna:
 
Vrsta platna: Canvas Eco-Solvent (100% poliester)
Završni premaz: Glossy
Boja platna: White (bijela)
Težina platna: 280 gr./m2
Debljina platna: 400 mikrona.
Vrste tiska: Eco-solvent ink jet tinte / Latex ink jet tinte / UV ink jet tinte.
Primjena: za tisak prezentacijskih grafika, reprodukciju umjetničkih slika, izrada home decor fotografija, tisak oglasnih panoa i slično.
 
Solution Canvas je linija platana u roli koja su namjenjena za inkjet tisak na printerima velikog formata (LFP printerima). U ponudi su pamučna, poliesterska i polipamučna platna (mješavina pamuka i poliestera), koja mogu imati glossy (sjajni) ili matt završni premazni sloj. Sva Solution Canvas platna u roli proizvedena su od visoko kvalitetnih bezkiselinskih materijala sa finom strukturom tkanja, koja se nabolje očituje na 100% pamučnim platnima.
 
Solution platna u roli osiguravaju izvrsnu oštrinu slike sa optimalnim stupnjevanjem boja. Odlikuje ih visok Dmax crne boje i mogućnost tiska širokog spektra boja (color gamut). Svako platno u roli je namijenjeno za točno određenu vrstu inkjet ispisa (inkjet ispis na vodenoj bazi,  inkjet solvent, inkjet UV ispis). Platna su kompatibilna sa Helwett Packard, Epson, Canon, Roland i drugim LFP inkjet printerima poznatijih proizvođača.
 
Na Solution platna možete printati koristeći originalne ICC profile Vašeg printera (prilagodite ICC profil debljini i vrsti platna). Međutim, ukoliko primjenom originalnih ICC profila kod ispisa ne možete dobiti zadovoljavajuće nijanse boja, pronađite i preuzmite besplatno Solution ICC profile za Vaš model printera na slijedećem linku: Solution ICC profili. Solution ICC profile imamo uglavnom za Epsonove modele LFP printera. Prema Vašim potrebama možemo kreirati i specifične ICC profile u odnosu na model printera, tintu i vrstu platna kojeg koristite u radu. 

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...