Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

ROKOVNIK 1-4 CERVINO

Cijena (MPC):
5,26 EUR
Šifra artikla:
40065
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Notesi, rokovnici i planeri

Rokovnik Cervino A-4 formata sa koricama koje su izrađene od materijala koji je preporučljiv za sitotisak, foliotisak,  i suhi žig. Prvi dio knjižnog bloka sadrži: osnovne podatke, kalendarij za četiri godine, važne telefonske brojeve, međunarodone automatske telefonske veze, međunarodne zračne udaljenosti u km, institucije RH u Zagrebu, strana diplomatska predstavništva u Zagrebu, metričke mjere, standardne formate i težine papira, kratice i pojmove uobičajene u međunarodnoj trgovini, vremensku razliku prema GMT, poštanske brojeve mjesta u Hrvatskoj.
 
Drugi dio knjižnog bloka sadrži prostor za bilješke, koji zauzima preko 90% bloka. Listovi knjižnog bloka su bijeli, debljine 70 gr./m2. Rokovnik ima ukupno 224 stranice. Može se koristiti više godina, jer nema tiskane datume tekuće godine.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 4,59 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...