Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

SET POKLON KEM. OLOVKA + UPALJAČ PIERRE CARDIN ESPACE

Cijena (MPC):
47,73 EUR
Šifra artikla:
51342
Jedinica mjere:
set
Status količine:
(nedostupno)
Nazovite za dostupnost  
095 858 5332
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Poklon setovi u kutiji

Ekskluzivni poklon set modne marke "Pierre Cardin", sastoji se od kemijske olovke i električnog upaljača. Tijelo i klipsa ove vrhunske kemijske olovke proizvedeno je od visokosjajnog kromiranog materijala, dok rešetkasti dizajn sa finim udubljenjima sprječava klizanje olovke u prstima prilikom pisanja. Olovka ima odmah ispod klipse ugraviran logo "Pierre Cardin". Ispisni uložak je plave boje, medium širina ispisa.
 
Kućište električnog upaljača je također proizvedeno od visokosjajnog kromiranog materijala a s bočne strane ima ugraviran logotip "Pierre Cardin". Na širu stranu upaljača moguće je laserski ugravirati natpis ili posvetu, dimenzija za graviranje je 2.5 x 4.5 cm. Jednostavnim potezom palca prema gore, otvara se poklopac upaljača uz glasni zvuk "škljoc". S bočne strane upaljača nalazi se gumb za paljenje. Pritiskom na gumb upaljač ne daje klasični plamen, nego "munju" roza boje u kojoj se nalazi visoka voltaža dovoljna da zapali cigaretu, papir i slično. Uz upaljač dolazi i mali USB kabel koji služi za punjenje upaljača.
 
Poklon set dolazi u ekskluzivnoj kartonskoj kutiji koja s vanjske strane ima otisnut "Pierre Cardin" logotip. Dimenzija poklon kutije: 22.5cm (dužina) x 14.5 cm (širina) x 2.2 cm (visina).

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...