Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

ŠKOLSKI RUKSAK ANATOMSKI BELMIL "SPEEDY"

Cijena (MPC):
37,00 EUR
Šifra artikla:
11574
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Školski ruksaci

Školski anatomski ruksak za učenike nižih razreda osnovne škole. Ruksak ima 3 pretinca koji se otvaraju pomoću dvostrukih metalnih patent zatvarača. Prednji pretinac je nešto manji, te sadrži plastični prozirni džep za umetanje rasporeda sati. U njega se može smjestiti pernica, te druge sitne školske potrepštine. Druga dva pretinca su veća i namijenjena su za smještanje školskih udžbenika i bilježnica.
 
S desne bočne strane nalazi se platneni otvoreni džep u koji je namijenjen za nošenje boce za piće. Zadnji (leđni) dio ruksaka je obložen debelom anatomskom spužvom koja ima mrežastu strukturu radi boljeg protoka zraka (sprječava se znojenje leđa). Naramenice su široke 6 cm, podesive po dužini i također obložene mekanom spužvom. Prednji donji dio ruksaka i naramenice za nošenje podstavljeni su srebrnom reflektivnom trakom za bolje uočavanje djece u prometu.
 
Dno ruksaka izrađeno je od debljeg poliesterskog materijala na kojemu se nalaze 4 gumena čepa koji odvajaju ruksak od podloge (i tako sprječavaju zaprljanje dna ruksaka).  Dimenzije ruksaka: 31 cm (širina) x 41 cm (visina) x 18 cm (dubina).

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...