Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

TORBA ANEKKE CONTEMPORARY 39x31 cm art.37806-118

Cijena (MPC):
97,97 EUR
115,26 EUR
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 115,26 EUR
Šifra artikla:
50477
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
akcijska cijena  (18.4. - 17.5.2024.)
Kategorija:  Torbe na rame

Izgubite se na ulicama japanskog grada kroz oči umjetnosti - jeste li to ikada zamišljali? Jer s vašom novom torbom iz kolekcije Anekke Contemporary, svaki će vas dan odvesti na ovo putovanje! Ova torba biti će vaš nerazdvojni suputnik na poslu ili u školi. Ima mekanu podstavljenu unutrašnjost koja štiti vaše računalo, kao i nekoliko pretinaca da sve bude uredno. Što se tiče upotrebe, sami birate kako! Njegove dvije ručke omogućuju vam da ga koristite kao aktovku, dok vam uklonjivi i podesivi remen za rame daje mogućnost da ga nosite kao torbu za rame.

Anekke Contemporary kolekcija je inspirirana putovanjem kroz Japan kroz suvremenu umjetnost. Njegovi printovi rekreiraju japanska svjetla, arhitekturu, kulturu i ikonografiju, oživljene kroz apstraktne oblike i umjetničke interpretacije. Svaka torba mali je djelić ove zemlje, gledan s jedinstvene točke gledišta: umjetnosti. Detalji će vas odvesti na jedinstveno putovanje kroz Japan, sa stotinama personaliziranih ukrasnih elemenata, kao što su ručke, igle, logotip i zakrpe na leđima, inspirirani japanskom umjetnošću i kulturom. Također dolazi s privjeskom za ključeve iz kolekcije. Jeste li spremni za jedinstveno putovanje s Anekke o kakvom niste ni sanjali? Pripremite svoju umjetničku stranu, dolazimo, Japan!
 
Specifikacije torbe:
 
- Vrsta zatvaranja: patent zatvarač
- Džepovi: 2 velika vanjska, 1 pretinac za laptop, 1 srednji džep sa patent zatvaračem, 2 srednja džepa
- Vrsta ručke: 2 ručke za ruke i za rame
- Dimenzije: (D x V x Š): 40 x 31 x 7 cm
- Unutarnji sastav: 100% poliester
- Vanjski sastav: 100% PU (umjetna koža)
- Težina: 1.1 kg

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...