Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

TORBA POSLOVNA ANEKKE PALETTE 41x30 cm art.37736-119

Cijena (MPC):
92,35 EUR
108,65 EUR
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 108,65 EUR
Šifra artikla:
53576
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
akcijska cijena  (18.4. - 17.5.2024.)
Kategorija:  Poslovne torbe

Umjetnost je sloboda. Obojite ju svaki dan svojom novom podstavljenom poslovnom torbom Shōen, vašim novim neodvojivim elementom! Ova poslovna torba biti će vaš nerazdvojni suputnik na poslu ili u školi. Ima mekanu podstavljenu unutrašnjost koja štiti vaše računalo, kao i nekoliko pretinaca da sve bude uredno. Što se tiče upotrebe, sami birate kako! Njegove dvije ručke omogućuju vam da ju koristite kao aktovku, dok vam uklonjivi i podesivi remen za rame daje mogućnost da ga nosite kao torbu za rame. Podstavljena linija dio je kolekcije Anekke Shōen.

Ova kolekcija je posveta japanskoj slikarici Uemuri Shōen, koja se smatra majkom japanskih umjetnica. Ovu liniju karakteriziraju njeni volumeni i prošiveni efekt, postignut vezom u metalik tonovima na originalnom printu inspiriranom slikom. I kao i uvijek, detalji su završni dodir. Metalni dodiri, ručke, zakrpe i igle prilagođene temi, inspirativne fraze... Cijeli svijet odobrava svijet umjetnosti koji će vas svaki dan podsjećati da je "slikanje u tišini poezija", sada pretvoren u torbu.
 
Specifikacije torbe:
 
- Vrsta zatvaranja: patent zatvarači
- Džepovi: 1 prednji džep, 1 stražnji, 1 unutarnji i 1 krem
- Vrsta ručke: 2 ručke za ruke i za rame
- Dimenzije: 40 x 30 x 5 cm
- Unutarnji sastav: 100% poliester
- Vanjski sastav: 100% PU (umjetna koža)
- Težina: 0.9 kg

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...

Možda će vas zanimati i sljedeći artikli iz naše ponude