Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

TORBA POSLOVNA BRUNO "CONGRESS"

Cijena (MPC):
17,23 EUR / 129,82 kn
Šifra artikla:
41907
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Poslovne torbe

Jednostavna poslovna torba koja je izrađena od 100% poliesterskog materijala. Torba ima jedan veliki pretinac koji se otvara / zatvara pomoću patent zatvarača. Iznutra pretinac ima dva velika odjeljka, od kojih je jedan namijenjen za smještaj laptopa veličine 15.6" (zatvara se pomoću trake na čičak). Drugi veliki odjeljak namijenjen je za poslovne spise, fascikle i druge predmete.
 
S vanjske strane torba ima jedan veliki džep koji se također otvara / zatvara pomoću patent zatvarača. U njega je moguće pohraniti sitnije predmete, poput punjača za mobitel, miša za laptop, manji notes i slično. Torba ima platnene ručke za nošenje, ali i podesivi remen za nošenje torbe na ramenu. Na ovu torbu se može tiskati logo tvrtke ili brenda, preporučena dimenzija otiska je 10 x 5 cm. Dimenzije torbe: 40cm (širina) x 32cm (visina) x 8 cm (dubina).

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 26,54 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 82,95 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...