UREDSKA OPREMA

UREDSKA OPREMA, STROJEVI ZA RAD U UREDIMA I UREDSKI NAMJEŠTAJ

Uredska oprema podrazumijeva sve one uredske uređaje i predmete koji će vam pomoći da bolje organizirate dokumentaciju u uredu ili da unaprijedite svoje poslovanje. Tako će vam strojevi za uvez dokumenata pomoći da grupirate dokumente po određenom kriteriju i da u svako vrijeme budu nadohvat ruke. Strojevi za plastifikaciju (plastifikatori) mogu biti od velike koristi želite li zaštititi ili istaknuti neku informaciju unutar ili izvan prodajnog prostora (npr. cijene proizvoda, specifikacija robe, artikli na akciji i slično). Uništavači dokumenata, tj. uništavači papira, neophodni su ukoliko imate stare povjeljive podatke, te od njih želite napraviti "rezance" tako da ih nitko ne može pročitati. Jači modeli uništavača također režu i klamerice, plastične kartice i CD/DVD medije sa povjeljivim informacijama.

Oprema za ured za školske ustanove - u ponudi imamo veliki izbor školskog pribora i opreme za opremanje učionica. Tako kod nas možete naručiti zelene i bijele školske ploče, raznih dimenzija i vrsta. Sustavi za projiciranje slike također su u ponudi, od klasičnih grafoskopa pa do modernih LCD i DLP projektora. Za potrebe učionica povijesti i geografije u prodaji imamo sve vrste velikih zidnih geografskih i povijesnih karata.

Ako želite osuvremeniti vašu komunikacijsku tehnologiju, na raspolaganju su Panasonic žični i bežični fiksni telefoni, koji su kvalitetom prijema signala i dodatnim funkcijama daleko ispred svoje konkurencije. Prodaja bežičnih telefona nadmašuje prodaju žičnih telefona zbog svoje mobilnosti i praktičnosti upotrebe. U prodaji imamo i twin bežične setove, tj Panasonic bežični telefon sa bazom i sa dodatnom slušalicom i punjačem. Nadalje, svakako treba spomenuti i našu odličnu ponudu stolnih uredskih kalkulatora s trakom. Stolni kalkulator s trakom je dobra investicija za sve koji dosta računaju i trebaju kontrolu izračuna, npr. knjigovodstveni servisi, računovodstvo unutar poduzeća, trgovine i slično. Prodajemo različite modele Olympia, Citizen i Casio stolnih kalkulatora s trakom.

Uredska oprema 

Jedan od najprisutnijih pomagala koji se koristi u uredima su prezentacijske ploče. Dijelimo ih uglavnom na bijele magnetne ploče (whiteboard ploče) i pluto ploče. Bijele magnetne ploče mogu biti zidne ili samostojeće a dolaze u više različitih dimenzija. Po zidnim pločama piše se pomoću flomastera za bijele ploče, dok samostojeće bijele ploče imaju osim pisanja flomasterima i mogućnost vješanja papirnatog bloka za pisanje (tzv. flipchart). U ponudi je i kompletan pribor za pisanje, brisanje i održavanje bijelih ploča. Ploče od pluta se uglavnom vješaju na zid a mogu biti uokvirene sa drvenim okvirom ili aluminijskim okvirom. Pluto ploče dolaze u više različitih dimenzija: 30x40 cm, 60x90 cm i 90x120 cm.

Osim navedenog, u ovoj kategoriji možemo izdvojiti i uredski namještaj poput uredskih fotelja, konferencijskih stolaca, uredskih stolova, uredskih ladičara, uredskih polica i drugo.. Kod opremanja novog ureda ili zamjene određenih elemenata novim namještajem, obično se radi ponuda za kupca prema njegovim vlastitim specifikacijama (dimenzija radnog stola, ladičari, uredski ormari...). Uredske fotelje mogu biti izrađene od tkanine (incas) ili kože, te ima različitih modela po kvaliteti i cijeni. Oprema za trgovine se također nalazi u ovoj kategoriji : bar-kod čitači, ladice za novac, POS pisači, etiketirke, reklamni stalci i okviri...

Kupovina uredske opreme u našoj internet trgovini je ugodna, jednostavna i sigurna. Iskoristite komfor svog vlastitog ureda za naručivanje, a vrijeme i novac koji ćete uštediti iskoristite za druge obaveze. Plaćanje robe kod nas je 100% zaštićeno apsolutno neprobojnom 256-bitnom enkripcijom podataka, a isporuka robe je brza i točna. A ako ste iz nekog razloga naručili robu koja ne odgovara vašim potrebama, možete ju slobodno vratiti nama (u roku od 14 dana) uz garantiran povrat novca na vaš račun (osim robe po narudžbi). Za više informacija pogledajte Opće uvjete poslovanja.
Top page
  REGISTRACIJA NOVIH KORISNIKA  
Ako ste već registrirani korisnik, molimo da se prijavite u internet trgovinu.
Molimo odaberite koju internet trgovinu želite koristiti:
Maloprodajna internet trgovina (za fizičke osobe i OPG-ove)
(fizičke osobe mogu također zatražiti izdavanje R-1 računa)
Veleprodajna internet trgovina (za poduzeća, obrte, državne i javne ustanove, samostalne djelatnosti, udruge i ostale pravne osobe)
Molimo unesite dolje navedene podatke. Polja označena * su obavezna za unos.
*
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "Mario Matić")
*
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "Kralja Krešimira 109")
*
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "10000 Zagreb")
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "098/179-589" ili "035/276-499")
*
(Unešena e-mail adresa ujedno će biti i Vaše korisničko ime za prijavu)
*
(Molimo kreirajte lozinku za prijavu u internet trgovinu)
*
Želim primati obavijesti o novim proizvodima i akcijskim sniženjima
Prihvaćam Opće uvjete poslovanja internet trgovine *

+ = *
(Provjera: unesite zbroj u ponuđeno polje.)
** Vaše osobne podatke koristiti ćemo isključivo za potrebe internet trgovine, te ćemo ih čuvati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.
  Prijava u internet trgovinu  
Molimo unesite Vaše korisničko ime i lozinku.

Zaboravili ste lozinku?

Nemate korisničke podatke? Molimo da se najprije registrirate kao korisnik.
  Promjena lozinke  
Za promjenu lozinke molimo unesite Vaše korisničko ime

  MOJI KONTAKT I PRISTUPNI PODACI  
Poštovani, dolje su prikazani Vaši kontakt i pristupni podaci koje ste unijeli prilikom registracije na internet trgovinu. Ako je u međuvremenu došlo do nekih promjena u kontakt podacima ili ako želite promijeniti lozinku, to možete učiniti na ovom mjestu. Polja označena sivom bojom nije moguće mijenjati!
Korisničko ime
Ime i prezime
Ulica i kućni broj
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "Kralja Krešimira 109")
Poštanski broj i mjesto/grad
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "10000 Zagreb")
Kontakt telefonski broj
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "098/179-589" ili "035/276-499")
Lozinka
(Molimo unesite lozinku za prijavu u internet trgovinu)
Ponovite lozinku
Želim primati obavijesti o novim proizvodima i akcijskim sniženjima

  PLAĆANJE I DOSTAVA ROBE
 
Molimo odaberite način plaćanja:
Pouzećem (plaćanje prilikom preuzimanja robe)
question mark
Bankovni prijenos sredstava (internet plaćanje, HUB uplatnica)
Kartično plaćanje (jednokratna uplata - bez kamata i naknada)
American Express MasterCard Maestro Visa Diners Club International Discover
Kartično plaćanje (plaćanje na rate - bez kamata i naknada)
American Express MasterCard Maestro Visa Diners Club International Discover
question mark
Molimo odaberite način dostave robe:
Osobno preuzimanje robe
question mark
Besplatna dostava našim dostavnim vozilom
(samo za kupce iz Požege i okolice)
question mark
Dostava robe kurirskom službom na navedenu adresu:
(, )
Dostava robe kurirskom službom na drugu adresu:
Ulica i kućni broj
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "Kralja Krešimira 109")
Poštanski broj i mjesto/grad
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "10000 Zagreb")
Molimo unesite slijedeće podatke za R-1 račun:
Naziv pravne osobe:
Ulica i kućni broj pravne osobe:
Poštanski broj i mjesto/grad pravne osobe:
OIB pravne osobe: