Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

PRODAJNE KATEGORIJE

PRIBOR ZA RAZNE VRSTE SVEČANOSTI - VJENČANJA, ROĐENDANE, PRVE PRIČESTI, KRIZME...

Vjenčanja i rođendani ili pričesti i krizme najčešće su proslave koje zahtijevaju trud i dobru volju za odličan provod. Svatko od nas organizira barem jednu proslavu godišnje. To je sastavni dio života pojedinca ili pak jedne obitelji u cjelini. Međutim, da biste priredili neku svečanost, potreban vam je kvalitetan i povoljan pribor za svečanosti. Kreativno aranžiran svečani stol ili maštovito ukrašen svečani prostor ostavit će jako pozitivan dojam na vaše goste i pridonijet će boljoj svečanoj atmosferi.

Program za vjenčanja je naša posebna specijalnost. 22 godine iskustva i stotine vjenčanja koje smo opskrbili, isprofilirali su našu ponudu do najsitnijih detalja! Široka paleta proizvoda, boja i motiva tih proizvoda omogućuju da sve aranžirate prema vašoj želji. Kombinirajte dvobojno ili u jednoj boji papirnate solnjake, stolne staze, salvete, svijeće, balone za stvaranje prekrasne vjenčane dekoracije... Također imamo i posebnu ponudu pozivnica za vjenčanje i etiketa za rakiju i vino koje možemo načiniti prema vašim željama ili možete izabrati iz naših postojećih kataloga.

Pribor za svečanosti

Niste sigurni koliko će vam određenih artikala trebati? Koje su najbolje tacne za kolače ili koliko trebate metara stolnih staza za ukrasiti salu? Ništa lakše, slobodno kontaktirajte naše iskusno prodajno osoblje koje će vam vrlo rado dati savjet ili možda predložiti kreativnu ideju kako bolje i ljepše izvršiti dekoraciju prostora. Možete doći do najbržih informacija pozivom na brojeve telefona 034/274-730 i 034/274-521, ili možete koristiti kontakt obrazac "Pošalji upit".

Party program za dječje rođendane je najšareniji dio naše ponude. Najveća je želja svakog djeteta imati za rođendan svog omiljenog junaka na kapicama, puhalicama, tanjurima za tortu ili na papirnatim čašama za sok! Bez tih artikala, u kombinaciji sa balonima, transparentima i prskalicama, nema niti prave fotografije za pamćenje... Kod nas su dekoracije za rođendan razvrstane po temama, posebno za dječake i za djevojčice (npr. "Winnie the Pooh", "Frozen", "Spiderman", "Minnie", "Violetta", "Cars", "Sofija Prva", "Doktorica Pliško"...).

Kupovina pribora za svečanosti u našoj internet trgovini je ugodna, jednostavna i sigurna. Iskoristite komfor svog vlastitog doma za naručivanje, a vrijeme i novac koji ćete uštediti iskoristite za druge obaveze. Plaćanje robe kod nas je 100% zaštićeno apsolutno neprobojnom 256-bitnom enkripcijom podataka, a isporuka robe je brza i točna. A ako ste iz nekog razloga naručili robu koja ne odgovara vašim potrebama, možete ju slobodno vratiti nama (u roku od 14 dana) uz garantiran povrat novca na vaš račun. Za više informacija pogledajte Opće uvjete poslovanja.