Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...
HOBBY & ART KREATIVNI PROGRAM ZA DJECU I ODRASLE
 
- najveći izbor artikala na tržištu! -
 
Stigli su novi sezonski katalozi hobby & art materijala u kojima možete pronaći sve što je potrebno za izradu kreativnih, ručno rađenih artikala! Programi su prilagođeni različitim dobnim uzrastima, pa tako imamo u ponudi programe za djecu u vrtićima, djecu u osnovnim školama, te za odrasle osobe koji na taj način upotpunjuju svoje slobodno vrijeme.
 
U katalozima nisu otisnute cijene artikala, pa slobodno pošaljite upit za željete artikle na email: prodaja@slavonijapapir.hr ili pomoću kontakt obrasca.
 
Svim dječjim vrtićima, školama, udrugama i pojedincima koji naruče artikle iz kataloga, odobravamo slijedeće popuste:
 
1. Na iznos kupovine iznad 200,00 kuna (s PDV-om) odobravamo -5% sezonskog popusta.
2. Na iznos kupovine iznad 625,00 kuna (s PDV-om) odobravamo -10% sezonskog popusta!
 
Sezonski popusti mogu se iskoristiti do 31.12.2022. godine. Zbog veličine datoteka (Hobby & Art katalog 65 Mb, Apli kreativni katalog 51 Mb), kataloge je najbolje preuzeti na stolnom računalu.
 
  Hobby & Art katalog 2022Katalog Apli 2022
 
 Osim aktualnih kataloga, u ponudi imamo vrlo veliku ponudu hobby & art artikala koji su dostupni odmah za isporuku. U dolje navedenim kategorijama možete vrlo brzo pregledati artikle i pronaći sve što Vas zanima. Na artikle iz stalne ponude također odobravamo od 5% - 10% sezonskog popusta ovisno o vrijednosti narudžbe (isti uvjeti kao na robu iz kataloga). Sezonske popuste ćemo odobravati na zasebnoj ponudi koju ćemo Vam poslati na e-mail, tako da se neće primjenjivati uvjeti kupnje sa webshop-a.
 
Akrilne boje i boje za stakloDecoupage salvetna tehnikaHamer papir i kartoni u bojiGips za odljevke, fimo masa i sapuniKalupi za gips i šabloneGlitter ljepila i prahStiropor kuglice i adventski vijenciPištolji za silikon i silikonske patroneHobby žice, strune i sajleSlikarske boje i medijiSlikarska platna i blokovi za crtanjeSlikarski kistoviSlikarske krede, pastele i ugljeniOstali slikarski pribor