Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

ŠKOLSKI RUKSAK ERGONOMSKI STREET "STAY COOL"

Cijena (MPC): 429,90 kn
Šifra artikla:
11005
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(nedostupno)
Nazovite za dostupnost  
095 858 5332
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Školski ruksaci

Školski ergonomski ruksak za djevojčice nižeg razreda osnovne škole. Ruksak ima 3 pretinca koji se otvaraju pomoću dvostrukih gumiranih patent zatvarača. Prednji pretinac je namijenjen za užinu i obložen je srebrnom termo folijom koja štiti hranu od atmosferskih utjecaja. Druga dva pretinca namijenjena su za školske udžbenike i bilježnice.
 
Vanjski prednji dio ruksaka izrađen je od plastificiranog materijala koji se prelijeva u metaliziranim bojama. Bočni vanjski dijelovi presvučeni su glitter roza i srebrnim šljokicama. Ako želiš biti "cool" u razredu istakni se sa ovim modernim "Stay Cool" rusakom!
 
Ruksak ima tvrdo ojačano platneno dno i 4 izvišena čepa na kojima ruksak stoji. Čepovi također sprečavaju vlaženje ruksaka u slučaju da se ruksak spusti na mokru podlogu. Leđni dio ruksaka je obložen ergonomskom spužvom koja ima mrežastu strukturu radi boljeg protoka zraka (sprječava se znojenje leđa). Naramenice su široke 6 cm, podesive po dužini i također obložene mekanom spužvom.
 
S bočnih strana ruksak ima 2 džepa koji mogu poslužiti za nošenje boce za piće, kišobrana i drugih sitnijih školskih potrepština. Težina ruksaka je samo 1.100 grama. Dimenzije ruksaka: 30x42x18 cm. S prednje donje strane nalazi se i reflektirajuća traka za bolje uočavanje djeteta u prometu.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 200,00 kn odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 26,90 kn, a za narudžbe iznad 625,00 kn dostava robe je besplatna. Više informacija...