POTROŠNI MATERIJAL ZA DRY LAB I LFP PRINTERE VELIKOG FORMATA

 UVOZ I VELEPRODAJA POTROŠNOG MATERIJALA ZA DRY LAB PRINTERE

I PRINTERE VELIKOG FORMATA (LFP PRINTERE)

 
Poduzeće "Slavonijapapir" d.o.o. postalo je 2018. godine ekskluzivni zastupnik i distributer za Republiku Hrvatsku poljske tvrtke "Falter" Sp. z o.o. i njihovog brenda "Solution". Tvrtka "Falter" ima 30-godišnje iskustvo u proizvodnji potrošnog materijala za fotografsku djelatnost i tiskarstvo, koje mi nastojimo prenijeti na hrvatsko tržište. Pored velikih svjetskih brendova na ovom području, kao što su Epson, Fujifilm, Mitsubishi, Ilford i drugi, brand "Solution" se pozicionirao sa proizvodima koji nude izvrstan omjer između cijene i kvalitete proizvoda. Želeći našim kupcima ponuditi kvalitetnu alternativu u odnosu na originalne skupe proizvode koje koriste, potpisali smo ekskluzivni distributerski ugovor za tvrtkom "Falter".
 

 
Proizvodni program tvrtke "Falter", odnosno asortiman njihovog brenda "Solution" možemo podijeliti na slijedeće grupe proizvoda:
 
1. INK JET TINTE ZA DRY LAB PRINTERE I PRINTERE VELIKOG FORMATA - u ponudi su ink jet tinte za sve vrste Dry Lab minilab printera za ispis fotografija, poput: Epson SL-D700, Fujifilm DX100 i Noritsu QSS Green i mnogih drugih. Osim navedenog, poseban naglasak je stavljen na 100% pigmentne (Solution Graphic) i DYE tinte (Solution Dye) za LFP foto printere velikih formata, gdje dominiraju Epsonovi modeli printera. Tvrtka također prodaje Eco-solvent i sublimacijske tinte u ispisnim patronama i bocama, za Epson, Roland, Mimaki i Mutoh printere. Karakteristika "Solution" ink jet tinti jest da imaju jako sličan kemijski sastav kao i originalne tinte, te se mogu miješati. To znači da možete odmah nakon jedne potrošene originalne tinte staviti "Solution" ink jet tintu na njeno mjesto i nastaviti printati! Nije potrebno posebno ispirati ispisne cijevi i mlaznice na ispisnoj glavi zbog promjene tinte. Nadalje, u "Solution" tintama se nalaze posebna otapala (vrlo slična originalnim otapalima), koji sprječavaju začepljenja ispisne glave pri redovnom korištenju printera. Cilj nam je ponuditi kvalitetu otiska vrlo sličnu otisku sa OEM tintama, uz smanjenje cijene i troška ispisa za 30% - 50%.
 
2. DRY LAB PAPIRI I INK JET PAPIRI ZA PRINTERE VELIKOG FORMATA - široka paleta profesionalnih ink jet foto papira u roli i foto papira u arcima. Dry Lab papiri u roli namijenjeni su za ispis fotografija na Dry Lab printerima Epson, Fujifilm i Noritsu a dostupni su u raznim širinama i dužinama namotaja. U prodaji imamo Luster, Glossy, Matt, Silk i Pearl Dry Lab papire. Za LFP printere velikog formata izbor ink jet foto papira je doista velik. Podijeljeni su u tri skupine, s obzirom na vrstu primjene i kvalitetu: Solution Fine Art, Solution Prestige Solution Daily. U svakoj skupini možete birati između inkjet papira u roli (od 42,3 cm pa do 152,4 cm širine) i papira u arcima (od 10x15 cm pa do A-2 formata). Inkjet foto papiri u roli su dosta duže namotani u odnosu na OEM papire u roli (npr. Epsonove) - od 18 pa do 30 metara dužine! Na taj način Solution papiri imaju još konkurentniju cijenu u odnosu na druge proizvođače. Ovdje još treba spomenuti i Solution Canvas liniju platana u roli za ink jet tisak. U ponudi su 100% pamuk platna, polipamučna platna (kombinacija pamuka i poliestera) i poliesterska platna raznih širina i dužine namotaja.
 
3. FOLIJE ZA INK JET TISAK, FOLIJE ZA PLASTIFIKACIJU I DUPLOFANI - ako koristite u radu ink jet folije za tisak (vodootporne PVC naljepnice), imamo ih u prodaji u rolama raznih širina i u arcima raznih dimenzija. Dostupne su u zlatnoj, srebrnoj i bijeloj boji, u Glossy i Matt varijanti. Tu su i folije za jednostranu (vanjsku) plastifikaciju kojima možete zaštititi ispirntane fotografije. Dostupne su u formatima A-4, A-3, A-3+, te u rolama raznih širina, a folije mogu biti sa Glossy, Matt, 3D effect, Diamont Frost i Soap Bubbles efektom. Za fotografe će biti zanimljim i duplofan u arcima, koji se često koristi kod izrade foto knjiga (photo book, wedding book). Duplofani su dostupni u arcima, i to od 10x15 cm veličine pa sve do 700x100 cm.
 
4. LETVICE ZA POSTAVLJANJE SLIKARSKOG PLATNA I PLOČE ZA TISAK - sastavni dio Solution asortimana su i letvice za izradu podokvira (blind rame) na koji se postavlja ink jet otisnuto ili slikarsko platno. Ako radite ink jet tisak na platna u roli, sa ovim letvicama koje se brzo sastavljaju možete imati kompletan proizvod. U prodaji su letvice za postavljanje platna od 20 cm dužine pa sve do 120 cm. Možete kombinirati njihove dužine i tako dobiti velik broj formata podokvira. Solution ima i svoju liniju ploča za direktni i indirektni tisak. Za direktni tisak na ploče u prodaji imamo aluminijske kompozitne ploče u raznim formatima, debljine 3 mm. Za indirektni tisak (tisak na papir koji se nanosi na tvrdu podlogu) u ponudi su pleksiglas ploče, pjenaste ploče (tzv. kapafix ploče) i honeycomb pvc ploče. Ploče dolaze u gotovim rezanim formatima, od A-4, A-3 i A-2 formata (honeycomb ploče i alu kompozitne ploče), do B-2 i B-1 formata (pleksiglas ploče, pjenaste ploče i alu kompozitne ploče).
 
5. DRY LAB PRINTERI I DODATNA OPREMA ZA PRINTERE - preko tvrke "Falter" distribuiramo i polovne Dry Lab printere za ispis fotografija. Osnovni model u prodaji je Fujifilm Frontier-S DX-100, kompletno servisiran, sa potpuno novom ispisnom glavom (koja je najbitniji dio printera). Jamstvo na printere je 6 mjeseci a kompletna servisna podrša osigurana je preko našeg principala "Falter". Ovdje nam je cilj ponuditi fotografima nižu cijenu printera koji pouzdano radi, te najnižu cijenu ispisa fotografije na tržištu koristeći Solution inkjet tinte i Dry Lab papire za fotografije. Držimo i dodatnu opremu za Dry Lab minilab printere i LFP printere, poput spremnika otpadne tinte, držača za fotografije, event box-eva, držača rola i drugo.Top page
  REGISTRACIJA NOVIH KORISNIKA  
Ako ste već registrirani korisnik, molimo da se prijavite u internet trgovinu.
Molimo odaberite koju internet trgovinu želite koristiti:
Maloprodajna internet trgovina (za fizičke osobe i OPG-ove)
(fizičke osobe mogu također zatražiti izdavanje R-1 računa)
Veleprodajna internet trgovina (za poduzeća, obrte, državne i javne ustanove, samostalne djelatnosti, udruge i ostale pravne osobe)
Molimo unesite dolje navedene podatke. Polja označena * su obavezna za unos.
*
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "Mario Matić")
*
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "Kralja Krešimira 109")
*
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "10000 Zagreb")
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "098/179-589" ili "035/276-499")
*
(Unešena e-mail adresa ujedno će biti i Vaše korisničko ime za prijavu)
*
(Molimo kreirajte lozinku za prijavu u internet trgovinu)
*
Želim primati obavijesti o novim proizvodima i akcijskim sniženjima
Prihvaćam Opće uvjete poslovanja internet trgovine *

+ = *
(Provjera: unesite zbroj u ponuđeno polje.)
** Vaše osobne podatke koristiti ćemo isključivo za potrebe internet trgovine, te ćemo ih čuvati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.
  Prijava u internet trgovinu  
Molimo unesite Vaše korisničko ime i lozinku.

Zaboravili ste lozinku?

Nemate korisničke podatke? Molimo da se najprije registrirate kao korisnik.
  Promjena lozinke  
Za promjenu lozinke molimo unesite Vaše korisničko ime

  MOJI KONTAKT I PRISTUPNI PODACI  
Poštovani, dolje su prikazani Vaši kontakt i pristupni podaci koje ste unijeli prilikom registracije na internet trgovinu. Ako je u međuvremenu došlo do nekih promjena u kontakt podacima ili ako želite promijeniti lozinku, to možete učiniti na ovom mjestu. Polja označena sivom bojom nije moguće mijenjati!
Korisničko ime
Ime i prezime
Ulica i kućni broj
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "Kralja Krešimira 109")
Poštanski broj i mjesto/grad
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "10000 Zagreb")
Kontakt telefonski broj
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "098/179-589" ili "035/276-499")
Lozinka
(Molimo unesite lozinku za prijavu u internet trgovinu)
Ponovite lozinku
Želim primati obavijesti o novim proizvodima i akcijskim sniženjima

  PLAĆANJE I DOSTAVA ROBE
 
Molimo odaberite način plaćanja:
Pouzećem (plaćanje prilikom preuzimanja robe)
question mark
Bankovni prijenos sredstava (internet plaćanje, HUB uplatnica)
Kartično plaćanje (jednokratna uplata - bez kamata i naknada)
American Express MasterCard Maestro Visa Diners Club International Discover
Kartično plaćanje (plaćanje na rate - bez kamata i naknada)
American Express MasterCard Maestro Visa Diners Club International Discover
question mark
Molimo odaberite način dostave robe:
Osobno preuzimanje robe
question mark
Besplatna dostava našim dostavnim vozilom
(samo za kupce iz Požege i okolice)
question mark
Dostava robe kurirskom službom na navedenu adresu:
(, )
Dostava robe kurirskom službom na drugu adresu:
Ulica i kućni broj
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "Kralja Krešimira 109")
Poštanski broj i mjesto/grad
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "10000 Zagreb")
Molimo unesite slijedeće podatke za R-1 račun:
Naziv pravne osobe:
Ulica i kućni broj pravne osobe:
Poštanski broj i mjesto/grad pravne osobe:
OIB pravne osobe: